Hotel de Roskam
Jubileum arrangement

'De Roskam' - Rheden
Perfecte kamers !
Bij hotel Roskam bent u verzekerd van een aangenaam verblijf met natuurlijk een moderne, luxe hotelkamer voorzien van bad, douche, toilet, wastafel en radio en kabeltelevisie. De kamers op de eerste verdieping komen uit op een terras, terwijl u op de tweede en derde verdieping (uiteraard met de lift bereikbaar) altijd een balkon heeft.

Overige Faciliteiten
Hotel De Roskam heeft een eigen Beauty instituut met verscheidene ruimten die ingericht zijn met moderne, uiterst professionele apparatuur,

2 restaurants, een bar, een binnen en buitenzwembad, sauna, solarium, Turks stoombad, tafeltennis, 10 conferentiezalen 2-200, enz.

Gezellig een dagje ontspannen in beauty-instituut ''De Roskam'
(Onze beautyspecialistes werken met Thalgo Cosmetics).

Het arrangement
is inclusief:

Ontvangst met koffie,
thee en een muffin
Gezichtsbehandeling o.a.
reiniging, peeling, massage
en een masker
Voetpakking
Lichaamsmassage van
45 minuten
Hydrotherapiebad
Gebruik van 1 x zonnebank
Lichte make-up
Afscheidscocktail met een
hartig hapje

 

 

U wordt om 9:00 uur verwacht. De beautydag duurt ongeveer tot 16:30 uur. Handdoeken en badjassen liggen voor u klaar, maar vergeet niet uw zwemkleding en slippers mee te nemen!

Bij dit arrangement is een lichte lunch en koffie, thee en ijswater inbegrepen, evenals het gebruik van sauna, zwembad, Turks stoombad en fitnessapparatuur. Een hotelovernachting is bij te boeken van maandag t/m donderdag voor € 45 p.p. op basis van logies en ontbijt.

Ter afsluiting van deze ontspannen dag kunt u heerlijk dineren in ons à la carte restaurant 'Het Palmenbos". Graag vooraf reserveren in verband met de wisselende openingstijden van het restaurant.

Normale prijs: €155 p.p.
Speciale Jubileumprijs:
€ 100 p.p.

Dit arrangement is geldig t/m december 2003

Tip: cadeaubonnen voor de feestdagen met extra presentje

 

  Copyright 2001-2003 BEAUTYARRANGEMENTEN.INFO a CRIO Company

HOME

Sitemap