Hotel Landgoed Avegoor

Beauty arrangement "Auergoir"


De ontmoeting
Uniek gesitueerd op de Zuid-oost Veluwe, aan de rand van Arnhem in Ellecom, vindt u Landgoed Avegoor.
Een luxe en comfortabel vier**** hotel met 68 hotelkamers en 5 suites. Naast de aanwezige ingrediënten die dit hotel zo bijzonder maakt, krijgt u te maken met een professioneel team dat garant staat voor goed gastheerschap, service, aandacht en vriendelijkheid. Met veel plezier zetten wij dagelijks onze jarenlange ervaring in om u vol enthousiasme te ontvangen en zijn wij pas tevreden wanneer u tevreden bent.
Welkom op Landgoed Avegoor.

 

Faciliteiten
Genieten tijdens uw verblijf op Landgoed Avegoor kan op vele manieren. Op uw kamer, voorzien van alle gemakken, in het overdekte zwembad met solarium en sauna, of buiten op het zonneterras en de all weather tennisbaan. Ontdek de veelzijdigheid van de vernieuwde lounge.
In de cybercorner staat u direct in contact met de hele wereld of geniet in een comfortabele fauteuil bij de openhaard van een spannend boek. De uitgebreide leestafel is voorzien van internationale lectuur en dagbladen. Ook op culinair gebied is er een brede keus.

Maak eens kennis met ons bijzondere restaurant "Gigas" en de ambiance van café Royal, ook bijzonder aangenaam om onder het genot van een drankje de dag af te sluiten.

Beauty arrangement "Auergoir"
Een gezonde geest, in een gezond lichaam. Een filosofie die extra goed aanvoelt in Landgoed Avegoor Met aandacht voor het welzijn van uw lichaam. In totale rust, in totale ontspanning. Tijdens dit heerlijke beautyarrangement wacht op u een oase van verzorging. Geheel voor uzelf.

Inhoud
1 x overnachting
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x driegangen keuzediner

- Ontvangst met koffie of thee in
schoonheidsinstituut BodyTotaal
Wellecom
- Gelaatbehandeling "Vita Marine"
- intensieve reiniging eventueel met borstelapparaat en vapazone
- huidanalyse
- verwijderen van onzuiverheden
- verzorgend masker
- dagverzorging, keuze uit :
Hydroxeur Royal, een intensieve
watermassage m.b.v. jetstreams
en lichttherapie of
Lymfebeenpomp, een mechanische
lymfedrainage massage
- Gebruik van badjas en handdoeken


 

  Copyright 2001-2003 BEAUTYARRANGEMENTEN.INFO a CRIO Company

HOME

Sitemap