Golden Tulip Hotel
Central

Met zijn uiteenlopende accommodatie waar flexibiliteit gepaard gaat met een uitstekende service, staat Golden Tulip Hotel Central**** borg voor al uw bijeenkomsten. Het hotel, dat gelegen is in het centrum van de opgewekte en bruisende cultuurstad 's-Hertogenbosch, ligt aan het middeleeuwse marktplein.

Hotel Central is een 4 sterren hotel met 124 hotelkamers.

 

Alle kamers zijn voorzien van ruime bedden, uitgebreide badkamer, minibar, kluisje, koffie & thee set, kleuren televisie met afstandsbediening, pay t.v., radio, twee telefoons met voice mail en op verzoek is een fax op de kamer leverbaar. Alle kamers zijn voorzien van een analoge aansluiting, waar u uw laptop op aan kunt sluiten.
41 kamers hebben ook een ISDN-aansluiting.

Deshima
In sauna en schoonheidscultuur "Deshima" kunt u genieten van de verschillende sauna's, baden en een prachtige buitentuin.

Aankomst:
Alle dagen van de week.

Verblijfsperiode:
3 dagen / 2 nachten

Inhoud arrangement:
2 overnachtingen
2x uitgebreid ontbijtbuffet
1x driegangen diner
1x entreebewijs Deshima

 

Prijs arrangement:
€ 130,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer.

Bovenstaande arrangementen kunt u het hele jaar door reserveren maar niet tijdens de feestdagen en carnaval. Bovendien zijn voor de arrangementen slechts een beperkt aantal kamers
beschikbaar. De toeslag voor een eventuele eenpersoonskamer bedraagt € 25,00 per kamer per nacht. Deze prijzen zijn exclusief lokale heffing à € 1,70 per persoon per nacht.

 

 

  Copyright 2001-2003 BEAUTYARRANGEMENTEN.INFO a CRIO Company

HOME

Sitemap